Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.10. 2012 - Jana

10. 10. 2012 | Poslední díl
Tentokrát to bude na severu Čech pěkný fičák, padne hned několik rekordů. Na Ústecku se bude vařit asi v nejmenším bytě a kuchyni, ale také v jedné z největších. Na řadu přijdou polotovary a poprvé i sójové maso. V hlavní roli bude Alena z Děčína, která se rozhodne, že pro výhru „půjde i přes mrtvoly“.

Svoji večeři si užije, ostatním však takové potěšení nedopřeje. Spíš než večeře jí v žaludku leží prý až moc pozitivní Stefanie. Ve finále si ke zpěvačce z Teplic přinese ešus s vlastní večeří!

Prostřeno 10.10. 2012 - JanaDojde na Ústecku na facky? Vyhodí Stefanie provokatérku Alenu od stolu? „To je hrozně nešťastná duše, to není drzost, to je hloupost, která ji nadnáší,“ kroutí hlavou Stefanie, která nic takového ještě nezažila. Oba muži nestačí zírat. Ještě že mají děvčata u stolu strážníka Standu.

Jana přijela soutěžit až z Německa, mohla by něco takového zažít v německém Prostřeno!? Sledujte vaření, zábavu, zmatkování, improvizace a hádky tří žen a dvou mužů ve vypjatém týdnu z Ústecka jen na Prima family – nudit se určitě nebudete!

Prostřeno 10.10. 2012 - Jana:

Ve středu 10.10. 2012 v pořadu Prostřeno uvaří manažerka Jana (32). „Já budu propadák,“ hrozí se Jana uprostřed kuchyně, která je jí trochu malá. „Standa nejí sýry, Stefanie cibuli.“ Maluje čerty na zeď? Manažerka úklidové firmy kdysi z lásky odešla za manželem do Německa a vaří v Jirkově u sestry, která ji do pořadu přihlásila.

Německé suroviny v pořadu Prostřeno s datem 10.10. 2012. Některé suroviny si dovezla, jako třeba výborné špekové knedle. „Oni mě ukamenují,“ směje se veselá kuchařka. Má časově náročné menu a začíná zmatkovat a nestíhá. Recept na hlavní chod, vánoční sváteční roládu, má od tchyně. Hovězí se švestkami a kysanými okurkami, to nejsou pro našince obvyklé kombinace.

Co je to Eintopfu? Dozvíte se ve středečním Prostřeno. Eintopfu s kapustou a sýrem se bojí Jirka, zelí s jablkem a skořicí připomíná Standovi chuť štrúdlu. Hosté musejí zapomenout na plánovaný dezert, Jana nejprve odtroubí přeliv z horkých třešní a potom i vafle, které skončí v koši. Domácí těsto ustoupí improvizacím a polotovaru.

Za hlavní chod Stefi hostitelku pochválí a Alenu provokuje její pozitivní a optimistický přístup k soupeřům. To ona půjde za výhrou i přes mrtvoly. „Dnešní dezert vlastně nebyl,“ uvědomuje si na konci večeře největší kritička týdne. Prostě „Alles gute“!

Nenechte si ujít další Prostřeno s Janou
vysílané ve středu 10.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 10.10. 2012 - Jana:

Prostřeno 10.10. 2012 - Jana
Prostřeno 10.10. 2012 - Jana
Prostřeno 10.10. 2012 - Jana
Prostřeno 10.10. 2012 - Jana
Prostřeno 10.10. 2012 - Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jany je už dávno opravená, byla tam jiná.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
???
Obrázek uživatelky
profil
má být foto té jany z německa co bude vařit u sestry ? to jsem teda blááázen.............
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles