Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava

1. 05. 2014 | Poslední díl
Barvy Ústeckého kraje budou v pořadu Prostřeno hájit tři muži a dvě ženy. Úkol týdne jim nikdo nebude závidět, protože rýži nemusí každý z nás ani jako přílohu, natož ve sladké úpravě, což naše Severočechy nemine. Sestava je zajímavá: týden zahájí nejmladší účastník pořadu, teprve šestnáctiletý Petr. Ovšem klame tělem, protože vystupováním i vzhledem působí jako mnohem starší člověk.

Soutěžící ale na jeho vzhled myslí, hlavně „živá voda“ tohoto týdne, paní Jarka, dáma mnoha talentů. I druhá žena je zajímavá. Kultivovaná Romka Marie šikovně, s nadhledem a nad plán předvede některé speciality své kuchyně a večírek zakončí s romskou kapelou. Raritou týdne je poněkud frustrovaný čtyřicátník Tomáš, který právě prožívá soukromé partnerské melodrama a částečně do něho zasvětí i diváky. Před kamerou učiní vyznání své žárlivé partnerce, kterou zklamal.

Prostřeno 1.5. 2014 - JaroslavaDokonce kvůli tomu nechce ani mluvit na své kolegyně, aby neprovokoval. Odpustí mu doma? Možná by Tomášovi pomohlo, kdyby vyhrál. Bude ale tak šikovný kuchař, aby získal nejvíce bodů a přinesl domů 50 000 korun? Sledujte další premiérové Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 1.5. 2014 – Jaroslava:


Ve čtvrtek 1.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno designérka a masérka Jaroslava.  Kdyby nebyla u stolu paní Jaroslava z Loun, bylo by tam opravdu ticho. Živelná Jaroslava hosty občas zaskočí svou upřímností a ve svém příjemném bytě plném suvenýrů a obrazů i hezkými průsvitnými šaty, pod nimiž jí prosvítají kalhotky.

Pánové v pořadu Prostřeno s datem 1.5. 2014 nevědí, kam s očima… Jako od kuchařky čekali hosté od zcestovalé soupeřky něco víc, rafinovanější menu. Jaroslava vsadila na sváteční polévku podle rodinného receptu, ne každému ale zahuštěný kaldoun z krůtích krků chutná. Stejně dopadnou i švestky plněné mandlí, naložené ve slivovici a obalené slaninou. Hlavním chodem je kuřecí směs prý podle původního čínského receptu, jde o jemnou směs koření se zázvorem. Petr a Marie by si ale dali radši kořeněnou čínu, jakou známe u nás.

A protože rýže je logickou přílohou k masové směsi na asijský způsob, bude rýže hned dvakrát. Podruhé v podobě slaného vegetariánského pilafu se zeleninou a houbami. Povedl se, ale Petr nejí houby a Tomáš začíná v pořadu Prostřeno s datem 1.5. 2014 taktizovat, proto má spoustu výhrad. Ukonejší Jaroslava své soupeře ukázkou východní masáže? Prozradí něco ze svých znalostí ezoteriky, což by mohlo být příjemné zpestření čtvrtečního večírku? A ocení to vůbec její hosté?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jaroslava,
ve čtvrtek 1.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava:

Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
Prostřeno 1.5. 2014 - Jaroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !