Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.11. 2018 – Petr

1. 11. 2018 | Poslední díl
Prostřeno bude tentokrát v Praze a Středočeském kraji. Ženy tady budou v mírné převaze.  Tři ku dvěma mužům. Jako první se k plotně postaví důchodkyně Ivana.  Jejím největším koníčkem je zahrada a péče o ni. Ivana nebude nic vymýšlet a vsadí na českou kuchyni. Uspěje s ní u svým soupeřů? Sestava u stolu bude převážně mladá. Ale na svíčkovou s domácími knedlíky, na tu slyší všichni. A vývar, tím se nic nezkazí. Ivana se navíc předvede jako pozorná hostitelka a první večer proběhne v příjemné atmosféře.

Prostřeno – 1.11. 2018 – Petr:


Ve čtvrtek 1.11. 2018 se k plotně postaví Petr. Ten pracuje jako barman v Německu. Do Prostřena se přihlásil z hecu a vaření bere jako relax. Během přípravy menu nesundá z hlavy kšiltovku. Image asi není na nic. Petr ale víc mluví než dělá. Menu má jako od šéfkuchaře, ale má to háček – musí ho ještě umět připravit. A to nebude jednoduché, zvlášť, když se mu smůla bude lepit na paty. V odpadkovém koši toho skončí docela dost. A co to, co se dostane až na talíř? Hosté si budou stěžovat na dlouhé čekání. Jak sebevědomý Petr večer plný karambolů ustojí?

Prostřeno – 1.11. 2018 – PetrPetr nyní pracuje jako barman v Německu, kde je vždy dva až tři týdny vcelku, pak se vrací domů (3+kk s lodžií). Má nedokončené středoškolské vzdělání a dříve pracoval jako skladník, barman, zdravotník a pizzař. Žije s přítelkyní Evou a brzy čekají miminko. Petr má už tříletou dceru Adélku. Do pořadu se přihlásil sám, spíš z hecu. Pokud by vyhrál, tak by zaplatil nájemné v novém bytě na pár měsíců dopředu a nakoupil by výbavičku pro děťátko.

Charakter: Sám si o sobě myslí, že je celkem klidný, ale jeho přítelkyně by řekla, že je spíš nervák.

Zájmy: Hudba a tanec. Věnuje se dortům a baví ho vše kolem pečení.

Vztah k vaření: Je to zábava a relax. Vaří moc rád, v kuchyni experimentuje a zkouší nové recepty.

Chutě: Má rád burgery. V jídle je celkem vybíravý – viz níže.

Nesnáší: Uzené maso, ryby kromě tuňáka a lososa, játra, houby, krvavé maso, švestkovou omáčku, rajskou polévku, kulajdu, gazpacho, mák, mořské plody, kuřecí stehna, nejí každou šunku. Při stolování mu vadí nevhodné chování.

Motto: V životě nemá žádné motto, kterým by se řídil.

Očekávání: Těší se na nové zkušenosti, dobrou zábavu a snad i férové jednání.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
ve čtvrtek 1.11. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.11. 2018 – Petr:

Prostřeno – 1.11. 2018 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !